iPhone 7 Plus má řadu vylepšení

iPhone 7 plus je model, na kterém si dal tento výrobce záležet, takže nadchne spoustu příznivců této značky. Dá se na něj koupit spousta různých krytů.

iPhone 7 Plus má řadu vylepšení

Spokojenost uživatelů

Tento mobilní telefon byl představ již před pár lety, kdy se za tu dobu ukázalo, že je opravdu konkurence schopný a dosahuje dobrých výsledků. Bavíme se tu o verzi Plus, která je vždy v něčem lepší než za obyčejná. Cena po vydání se vyšplhala na skoro 25 000 Kč. To je dost vysoká částka, takže tento mobilní telefon není rozhodně pro každého.

Apple mobil

Oproti předchozí generaci je rozdíl ve vzhledu minimální, takže běžný člověk jej ani nepozná. Konstrukce je ovšem pevná z kvalitních materiálů. U tohoto zařízení si můžeme užívat hezké kvality displeje, která je ve Full HD. Bohužel mobil nemá klasický Jack, takže běžná sluchátka do něj nezapojíme. Pokud se podíváme na výkon a operační systém, tak zde musíme rozhodně chválit, protože použité součástky dosahují slušných hodnot a vše je plynulé. Není problém ani s vylepšením na vyšší verzi iOS. Milovníci focení budou nadáni, protože kvalita výsledných fotek se skutečně o hodně zlepšila.

Ochrana dotykového telefonu

U mobilních telefonů obecně platí, že to nejsou žádné odolné stroje do náročných podmínek. Třeba takový displej stačí dát do kapsy s klíči a snadno se poškrábe. Z tohoto důvodu je u mobilů jejich ochrana velmi důležitá. Zařízení potom bude vypadat stále jako nové a vyhneme se drahým opravám třeba displeje. Prvním ochranným prvkem je tvrzené sklo, jenž se pohodlně nalepí na displej.

iPhone 7

Kromě škrábanců chrání také dobře před prasknutím. Důležitý je také obal, který chrání zařízení jako celek před poškrábáním a různými nárazy. Oblíbená jsou Pružná pouzdra pro iPhone 7 plus https://www.modnimobil.cz/pruzna-pouzdra-pro-iphone-7-plus-iphone-8-plus-1141, jenž koupíte ve spoustě variantách. Řada z nich pasuje i na novější model, takže když na něj přejdeme, tak nemusíme kupovat zas nový kryt. Produkty mají opravdu různorodý design, a proto máte z čeho vybírat. Cena je velmi nízká, takže se nemusíte obávat, že byste za ochranu Vašeho miláčka museli utrácet velké peníze, když samotný iPhone stojí klidně desítky tisíc.